dijous, de novembre 29, 2012

Truly Free - Servidor Americà

Hola Aioners! 

Fa temps vaig fer un tutorial per entrar a jugar a Aion de manera pirata pel servidor privat de Infinite Aion. En aquells temps per a jugar a Aion s'havia de pagar però ara no. He estat jugant al Aion europeu (també anomenat Free-to-Play), el servidor del qual el porta GAMEFORGE, i que no esta malament però esta bastant restringit. I ara estic provant el Aion Americà (també anomenat Truly Free), el servidor del qual el porta NCSoft, i m'esta agradat bastant més.


Així doncs, he pensat de tornar a fer un tutorial (en català) per tots aquells que es vulguin animar, un altre cop, a jugar a Aion. Aquí el teniu a continuació, per veure les imatges més grans només cal que cliqueu a sobre d'elles.

1. Primer que tot entreu a la pagina web del Aion americà: http://na.aiononline.com/ i registreu-vos al Truly Free.

2. Us posarà aquesta pagina per a que us registreu. En aquest registre tindreu accés al NCSoft i als jocs que jugueu d'aquesta empresa.

3. Entrem dins amb el nostre e-mail i la contrasenya que hem creat.

4. I Ens sortirà aquesta pantalla amb els dos jocs que posarà ACTIVATE. Cliqueu al de l'Aion.

5. Descarregueu-vos lo joc. Primer que tot se vos descarregarà el Launcher de NCSoft on des d'allí podreu descarregar-vos el joc.

6. Aquí tenim el Launcher. Però abans de baixar-vos el joc... IMPORTANT!! Heu de editar la configuració del Launcher, com està a la foto. Amb el país com a Nord-americà i l'idioma en espanyol.

7. Ara ja us podeu descarregar el joc. Us sortirà a l'apartat de NO INSTALADOS i simplement feu clic a descarregar.

8. Mentrestant mireu el correu electrònic per si heu rebut aquest correu electrònic que es molt important. Perquè us dirà si ja teniu accès a dins del joc.

9. Finalment quan ja el teniu descarregat i apunt d'entrar, simplement fiqueu el vostre correu electrònic que heu posat per a registrar-vos a la web, i la respectiva contrasenya (la mateixa que heu posat per a registrar-vos.) He notat que hi ha un problema a l'hora d'escriure @ així que simplement abans de entrar, l'escriviu a un document, la copieu (Ctrl + C), i quan estigueu escrivint l'email, la pegueu (Ctrl + V).

10. Últims passos que heu de fer però que són pura recomanació. Jo estic al server Israphel, el meu personatge es diu Leneas. Si teniu qualsevol dubte, ja ho sabeu ;)

Espero que xaleu entrant al món de Aion!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada