dissabte, de setembre 25, 2010

The Big Bang Theory!

Per fi! Ja ha surtit el primer capítul de la quarta temporada de la serie "The Big Bang Theory". Aquí vos deixo el link, http://www.megavideo.com/?v=BVL5X57Q esta en anglés i substitulat en español. Es molt divertit encara que no esta del tot ben traduit ja que falten algunes frases o paraules.

Aquí esta el 1er capitul de la 4rt temporada:


Si no sabeu de que va la serie aquí vos deixo també un petit resum.
Leonard i Sheldon són dos joves físics brillants que comparteixen treball i apartament a la universitat de Caltech, Pasadena (Califòrnia), però tot i ser superdotats, les seves habilitats no els són útils per interactuar amb gent normal i corrent, sobretot amb dones. Són molt aficionats als videojocs, còmics i a la ciència-ficció. Acostumen a jugar al "Halo" i al "World of Warcraft", són fanàtics de "Flash", "Superman", "El senyor dels anells" i "La guerra de les galàxies" entre d'altres.
La sèrie comença amb la mudança de l'atractiva Penny al pis de davant del replà i fa èmfasi en la dificultat que tenen els dos protagonistes, juntament amb els seus amics Howard i Rajesh, representats com autèntics geeks, per relacionar-se amb persones fora del seu entorn social i desembocant en un seguit de situacions còmiques. A més, Leonard veu en Penny un nou univers de possibilitats.... incloent-hi l'amor.

Si algú li ha agradat aquest capitul i vol començar a mirar la serie aquí vos deixo un enllaç on podreu veure tots els capítuls fins aquest que jo vos he deixat aquí: http://www.seriesyonkis.com/serie/the-big-bang-theory/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada