dimecres, de febrer 16, 2011

pareguts raonables!

Benvinguts un cop més a Olor a gespa humida!

Avui  parlaré d'una actriu no massa coneguda però que representa un gran paper dins de les pel·lícules  de la saga Crepuscle. A més a més ha participat en pel·lícules com: Three Priests, California Indian, ER, o Jonah Hex.
Julia Jones va néixer a Boston, Massachusetts, va estudiar ballet des dels 4 anys. Va començar a treballar en anuncis i a locals de teatre quan tenia vuit anys. Jones es va graduar a l'escola més antiga d'Amèrica, i més tard la Universitat de Columbia. Ella ha estat model en els catàlegs de Levis, Gap, Esprit i L'Oreal, entre d'altres.

Un fet curiós es que moltes vegades em recorda a un personatge de la meva infantesa. Amb aquestes faccions tan rectes, amb els ulls mig  rasgats i amb aquesta pell tan morena...


Pocahontas... Igual que ella, amb les mateixes faccions!!! Mireu-ho! Es que són clavades!



Hi esteu d'acord o no??

Molts petons!

Gee.

2 comentaris:

Ciutadà K ha dit...

Sí, estem d'acord! he de reconèixer que l'actriu en qüestió no la coneixia de res (crec que és una raó generacional)... però la semblança és total!!

Anònim ha dit...

A que sí! :D ja,ja,ja Però si no haguès surtit a la pel·licula de Eclipse tampoc l'haguès conegut així que podem quedar en paus.
La semblança es brutal! :P

Publica un comentari a l'entrada