dijous, de març 10, 2011

Aquari

Benvinguts un cop més a Olor a gespa humida!

Doncs avui, simplement, us volia presentar el meu aquari. No és gran cosa, però es molt bonic. Me'l va regalar Alan per Nadal farà 1 any i uns quants mesos. Al principi se'm morien els peixos, però era perquè l'aigua encara no era apta, així que a mesura que passaven els dies i anava canviant l'aigua cada setmana (durant els primers mesos) doncs anava millorant. L'únic problema que vaig tenir després va ser amb els fongs... perquè si poses l'aquari al costat de la finestra o amb una font de llum no artificial directa o que estigui molt aprop, no li doneu moltes hores de llum artificial!!! Sinó us sortiran els fongs.

Els fongs encara estan allí, però tinc tot l'aquari estabilitzat, l'únic que ara les plantes petites de sota no reben prou llum per culpa d'aquesta mata de planta que l'esta absorbint tota,... Però ja vaig fent neteja de tan en quan i li llevo fulles que veig que estiguin prou trencades i velles (això si no moltes que si no es pot desequilibrar el sistema, una altra vegada). Perquè sabíeu que els caragols, les gambes i els peixos també s'alimenten de les plantes mortes dels aquaris? Però no cal ser un brut! S'ha de trobar un equilibri!

Amb aquesta magnifica explicació us deixo el link d'un vídeo que he gravat del meu propi aquari!!! Espero que us agradi! http://youtu.be/KIZ_KKutQGo

Molts petons!

Gee.

P.D. Aprofiteu per a relaxar-vos una mica amb la cançó de Enya (diuen què és més sa i relaxant mira un aquari que la televisió, et tranquilitza més! i amb aquesta cançó ja et dic!)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

M'ha agradat molt el teu aquari Gemma. El video ha estat molt original i la música és molt placentera. Gràcies per mostrar les teves activitats quotidianes.

Anònim ha dit...

I gràcies a tu per comentar! La veritat es que relaxa molt! Ni que sigui uns 3 minuts escasos. M'alegro que t'agradi!

P.D. la pròxima vegada que comentis amb anònim, si vols revelar la teva identitat, firma el comentari amb el teu nom o un nick. ^^

Ciutadà K ha dit...

Veus, tot el que expliques tu és el motiu de perquè no he tingut mai aquari: aquest 'matenir equilibrat el sistema' pinta complicat.
M'ha agradat molt el vídeo, certament, semblava com si hi fóssim a dins.... relaxant, sí!

Anònim ha dit...

Bueno... Es complicat al principi però després es tot automatic! La llum i el termo van en un temporitzador, el filtre sempre conectat i el menjar també es automatic en una maquineta que a l'hora que li programo li llança el menjar als peixos.

L'únic que has de fer es canviar-li l'aigua, quan esta tot equilibrat! (i de tan en quan limpiar el filtre)...

Pareix complicat però no ho és... U_U'

Publica un comentari a l'entrada