dimecres, de setembre 01, 2010

Com instal·lar Aion

Descarregat i instal·lat Aion
    1. Primer que tot descarregat el Launcher de NCSoft. Fes clic aquí per a descarregar-lo.
    Clica l'imatge per fer-la més gran


    2. Obri el Launcher de NCSoft. Vés a archivo, configuración, i opciones avançadas. Has de tenir les opcions avançades igual que a la fotografia: en Regió Nortamericana i idioma español.

    Clica l'imatge per fer-la més gran

    3. Llavors et descarreges Aion des del Launcher de NCSoft. Cliques a la flexeta del costat d'Aion i cliques a instal·lar.
    Clica a l'imatge per fer-la més gran

    4. Quan esta descarregat el joc, obri'l des del Launcher de NCSoft. Quan hagis arribat a la pantalla d'inici de sessió, tancar el joc. Aquest pas és molt important perquè significa que el seu ordinador és capaç d'executar Aion! El selector de NCsoft solucionarà qualsevol problema que pugui tenir DirectX també.

    Clica l'imatge per fer-la més gran

    A partir d'aquí jo explico la connexió al server pirata que actualment estic jugant, cliqueu aquí per poder veure el tutorial. I per adquirir un usuari i contrasenya en aquest servidor pirata anomenat Infinite-Aion, cliqueu aquí per veure el tutorial. També podeu mirar un petit vídeo de com s'inicia el joc, clicant aquí.

    Això és tot! Si teniu alguna pregunta no dubteu en deixar un comentari en aquesta entrada o enviant un e-mail.
    I sobretot entreu a http://aion-esp.com/forumdisplay.php?f=83&order=desc per saber més coses. Es del joc oficial aquesta pàgina web! =)

    2 comentaris:

    Anònim ha dit...

    Si teniu algun problema a l'hora de entrar dins al joc, el que teniu que fer es anar al Launcher de NCSoft i clica sobre d'Aion i posar actualitzar. Quan se vos actualitze aneu al Launcher de Infinite Aion llavors teoricament se vos te d'actualitzar també lo Launcher de Infinite Aion, tanqueu-lo i torneu a entrar i cliqueu a Launcher llavors ja us hauria de deixar jugar. Si no es així, desintal·leu-lo i torneu a instal·lar ja que ha estat un error de la instal·lació que no es pot canviar actualitzant.

    Espero que us surtigue bé ^^

    Anònim ha dit...

    Quan ja entreu dins al joc, i teniu de triar una classe de personatje (pj) pot ser qualsevol ja sigui, warrior, scout, mage o priest.

    El que us recomanaria es pujar fins al nivell més o menys 17 un pj de cada classe i així veurieu en quin vos agradaria jugar més.

    La especialitat de cada classe al nivell 10 no influeix gaire ja que més o menys tens les mateixes habilitats, però si esteu indecisos visiteu aquesta pagina web: http://aion-esp.com/showthread.php?t=5750

    i a veure si vos s'aclareixen els dubtes ^^

    Publica un comentari a l'entrada