dimarts, de gener 25, 2011

Com connectar-se a un server pirata de Aion

Connexió al server pirata

Hi ha molts tipus de servers d'Aion, simplement es qüestió de buscar pel google: server pirata Aion espanyol. Però al que jo actualment jugo amb els meus amics és Infinite Aion.

Per a poder continuar la última part de la instal·lació de Aion es molt important per poder continuar i instal·lar aquest server pirata.


1. Per descarregar-vos el Launcher InfiniteAIO, heu d'entrar a la pagina web del server. Acceptar els termes que us han proposat (botó verd).

Clica l'imatge per fer-la més gran
2. Quan ja esteu dins de la pagina web, al menú de dalt de tot cliqueu a l'apartat CONNECT.

Clica l'imatge per fer-la més gran
3. Aneu al final de la pagina, on posa CONNECTING TO INFINITE AION i cliqueu on fica CLICK HERE per a descarregar-vos el Launcher de Infinite Aion.

Clica l'imatge per fer-la més gran

4. Descomprimiu l'arxiu descarregat, i el fitxer anomenat IALauncher.exe poseu-lo al directori de Aion. Normalment es troba a: C:\Archivos de programa\NCsoft\Aion\ del vostre ordenador.

Clica l'imatge per fer-la més gran

5. Executar el nostre IALauncher.exe. El tanqueu i aneu a la pàgina web de Infinite Aion entreu a FORUM (que es troba al menú superior de la pantalla). Us registreu al Fòrum i aquell nom i contrasenya us servirà com a Login del Joc. (feu clic aquí per veure el tutorial de registre)

Clica l'imatge per fer-la més gran

A partir d'aquí si encara no teniu el usuari i la contrasenya per a poder jugar, cliqueu aquí per veure el tutorial. Si necessiteu veure els passos inicials de la descarrega de Aion cliqueu aquí. Si voleu veure l'inici del joc i com es crea un personatge cliqueu aquí.

Sinó això és tot! Si teniu alguna pregunta no dubteu en deixar un comentari en aquesta entrada o enviant un e-mail. I sobretot entreu a http://aion-esp.com/forumdisplay.php?f=83&order=desc per saber més coses. Es del joc oficial aquesta pàgina web! =)


P.D. Dins d'aquest server pirata (Infinite Aion) jo jugo al server Pride i juguem amb els Elyos, no els Asmodians.

2 comentaris:

Ciutadà K ha dit...

... definitivament, el teu post m'ha confirmat que ja tinc una edat, benvolguda Lenea ... :(

Anònim ha dit...

Perquè?? pos si he fet el tutorial el més senzill possible per a que tota la gent el pugi entendre! Dels més joves fins als més... no tan joves!

Es simplement agafar un hobbie, jo tinc aquest (i uns quants altres) però haguessa pogut ser un altre com fer videoglifics.

;D

Publica un comentari a l'entrada