dimarts, de gener 25, 2011

Com tenir usuari i contrasenya a Infinite Aion

Registrat al forum de Infinite-Aion

1. Primer que tot entra a Infinite Aion. On et sortirà la seva pàgina d'inici:

Clica l'imatge per fer-la més gran.

2. Aneu a baix de tot i cliqueu: "i accept the above terms":

Clica l'imatge per fer-la més gran.
3. Quan ja esteu a dins de la pàgina aneu a la pestanya FORUMS i entreu-hi:

Clica l'imatge per fer-la més gran.
4.Quan ja estigueu dins dels Fòrums aneu a un apartat, que hi ha baix de la imatge de capçalera, on hi posa "Register":

Clica l'imatge per fer-la més gran.
5. Al clicar-hi us sortirà una pàgina on us faran estar d'acord amb els requisits que hi posen, si no hi estàs d'acord no podràs jugar en aquest servidor pirata:

Clica l'imatge per fer-la més gran.
6. Després us sortira una pagina on teniu que posar el vostre nom d'usuari (username), el teu correu electrònic (e-mail address), la confirmació del teu correu electrònic (confirm e-mail address), la contrasenya i la seva confirmació (password i confirm password), l'idioma és únic: l'anglès (Language), la zona horària (timezone) si esteu residint a Espanya heu de posar: [UTC + 1] Central European Time, West African Time. I finalment us demanaran que escriviu les lletres i els números que veieu a la imatge i quan ja ho tingueu tot omplert cliqueu a SUBMIT
Si teniu un error es possible que hageu de posar les lletres i els números de la imatge una altra vegada (es repetitiu).
Clica l'imatge per fer-la més gran.
7. Quan ja heu emplenat el formulari correctament us sortirar una pantalla d'informació que us explica que teniu d'activar el compte amb l'email que us acaben d'enviar a l'adreça electrònica que els hi has apuntat al formulari.

Clica l'imatge per fer-la més gran.
8. Així doncs aneu al vostre correu electrònic i obriu l'e-mail i cliqueu al segon link que mostra el qual és una URL (és a dir, una adreça de pàgines web):

Clica l'imatge per fer-la més gran.
9. Al clica al link ja confirmeu l'adreça de correu electrònic i a més a més activeu el compte del Fòrum de Infinite Aion. Això és el que us posarà a la web que us porta aquest link:

Clica l'imatge per fer-la més gran.
10. Així, doncs entreu a Aion amb el Launcher del server d'Infinite Aion, fiqueu el vostre usuari (account), i la vostra contrasenya (password) i comenceu a jugar (si voleu veure el tutorial d'inici del joc i de com crear el teu personatge, fes clic aquí).

Clica l'imatge per fer-la més gran
A partir d'aquí si encara no us heu baixat el Launcher de Infinite Aion, cliqueu aquí per veure el tutorial. Si teniu algun dubte dels passos inicials de la descarrega de Aion, cliqueu aquí.

Doncs, això és tot! Si teniu alguna pregunta no dubteu en deixar un comentari en aquesta entrada o enviant un e-mail.I sobretot entreu a http://aion-esp.com/forumdisplay.php?f=83&order=desc per saber més coses. Es del joc oficial aquesta pàgina web! =)


P.D. Dins d'aquest server pirata (Infinite Aion) jo jugo al server Lumiel i jugem amb els elyos no els asmodians.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada